Dødsing

Lørdag morgen ble dødsing arrangert på Ado arena. Vi møter vinneren i dameklassen, Christine Modin, på vei ut.

Full av adrenalin kan Christine fortelle at hun er veldig fornøyd med dagen. Hun hadde meldt seg på sammen med noen kompiser, da det var litt få deltakere. Bortsett fra en treningsøkt i forkant av studentlekene, var dødsing helt nytt for Christine, som i år er informasjonssjef i SL Bergen Challenge.

mBkvE2Hg1xHGDbFdZ_RhFQyZXLQcqVySPkl7Qf1xetroaMmVj4-diRPWyyznFtPMltySOM_jpQJcTGa_7M930q4lQQmaeSkGv5uvYTnrOAJmJtLcXB0NjU1WpwR69EpuE7dn46SI

Før konkurransen var hun veldig nervøs. – Jeg angret på at jeg hadde meldt meg på, og gruet meg til å hoppe. Da det var over var hun glad for at hun hadde valgt å delta, og innrømmer at det faktisk ga mersmak. Sammenlagt jenter og gutter tok Christine en imponerende 5. plass.

På forhånd hadde Christine bestemt seg for å bare hoppe fra 5 meteren. Under konkurransen klarte hun likevel å overbevise seg selv om å forsøke å hoppe fra 10 meteren. – Det vanskeligste er å pushe seg selv til å tørre, sier den sporty jenta. Christine var den eneste deltakeren i dameklassen og forteller at det var litt ensomt på pallen, samtidig som hun varmt kan anbefale dødsing til andre som ikke har prøvd det før.

Christine presser en ispose mot venstre ben som har hovnet opp etter hoppene. – Det kan gjøre litt vondt hvis du lander feil. Hun fikk et blåmerke og en hevelse på treningen, som forverret seg etter konkurransehoppene. Likevel smiler gullvinneren bredt. – Nå gleder jeg meg til å ringe mamma og fortelle at jeg turte å dødse fra 10'ern, ler hun fornøyd.