Lacrosse jenter

Klokken er 10 og lacrosselagene, Vixens og Lynx (fra Lillehammer), er klare for å spille mot hverandre. Idag er det delspill, og i morgen skal lagene konkurrere om topplasseringene. Etter endt kamp, griper jeg tak i noen spillere, for å høre hvordan det har gått.

Sofie Vik og Sofie Karlsen, som spiller for Vixens, har deltatt på Bergen challenge for første gang i år, og begynte å spille lacrosse i høst. Vixens deltar med to lag, der lagene er jevnt fordelt med nye og mer erfarne spillere. «Vi lærer masse av å spille i kampsituasjon, spesielt siden vi spiller både med og mot så mange dyktige spillere. Da er det gøy når ferske spillere scorer!». Lørdag møtes lacrosselagene til avslutningsspill. Dette gleder Sofieduoen seg ekstra mye til, for da får de erfare lacrosse på virkelig høyt nivå.

IaaDgbpbHH164f9jO169UtYbxLm_6Q3pO8zDTlBqlL6jJ7UsSlEWduj_cRptIlsEveltbG4WS6mI623XOtqVKHCVUdUCuxKzkcoza0NFJiYhW86NBr-0sl5eNE6AAj9bV_W2ebkz

Vixens: Fornøyde jenter etter å ha vunnet dagens kamp.

Ikke langt unna står Jentelacrosselaget til NTNUI, som gjør seg klare for å spille neste kamp. De deltar også med to lag. Noen har deltatt på Bergen Challenge før, men for enkelte er det første gang. Andrea, Oda, Anette og Mina fra NTNUI lacrosse forteller litt om hvordan det har vært å delta på Bergen Challenge og å være på besøk i Bergen.

«Det er veldig gøy å spille lacrosse! Vi har både tapt og vunnet, men koser oss masse uansett. Det har egentlig bare vært oppturer til nå» forteller jentene. Sammen med resten av laget fra Trondheim bor de på Årstad videregående skole. Der tilbys de det de trenger, som madrasser og dusjer. «Det er en helt grei plass å bo. God frokost og rimelig!» De andre jentene nikker bekreftende; «Ja, frokosten er topp!». Jentene forteller at Bergen by har vært over all forventing. Med rekordhøy oktobertemperatur, har de fått tid til å sole seg og nyte finværet mellom kampene. «Det hadde vi ikke forventet i Oktober!».

HC7HUreUHKkwRCLZIAdpvPjg0qu4fWs7Jcsu01rqPeWSq4FDyQ2fIp8lA0neKOYGYjO2M-uUArTEK9wgN1f-rOCFhHrc4lHHcCKK5JjDe3LGrwIHowKHeAqn7WMt4222Qktt9aio

Fra venstre: Andrea, Oda, Annette, Mina