Magic Restauranter og uteliv

RESTAURANT/UTELIV

Studentlekene Bergen Challenge er stolt samarbeidspartner med Magic Restaurants. Dette for å kunne gi våre deltakere den beste opplevelsen Bergen har å tilby. I tillegg til hoteller har Magic også en rekke restauranter og utesteder lokalisert sentralt i Bergen. Spis en rolig middag med laget etter en dag med konkurranser, dans ut i de sene nattetimer, eller finn noe midt imellom. Matopplevelser, eventer eller uteliv. Magic har et sted som passer for deg.

T_WaohB-oipgWEXGQGYIOwM4erJWTBISKfl3VSaeNXYvbjDFoo8cG8tVB50xZu1xnxadSoFvEAboh0AaxZdvoPJcnkdmhKQtNbN_d0DgPBF0TNdmRtj_eDhB7MntivrY-3dAE9sn

Duggfrisk Duggfrisk er et Bergensk Bar og Spiseri med fokus på kvalitet og Norske tradisjoner med en twist. Dra innom Duggfrisk og bli møtt med et smil av flotte Kjuagutter og Kjuajenter. På Duggfrisk serveres det alt fra fiskesuppe til deilige burgere og mindre snacksretter. For ikke å glemme dagens husmann, som er en utvalgt rett til redusert pris. På Duggfrisk er det quiz hver Onsdag hvor du kan vinne kinobilletter til ukens nyeste filmer. Perfekt for teambuilding og en god latter midt i uken. Hver fredag kjøres eventet «I Grevens tid» som byr på gode priser og spennende overraskelser. Som om ikke det var nok, så vises det sportseventer på skjermene i restauranten. Kort sagt et folkelig sted med glimt i øyet.

Åpningstider: Mandag – torsdag: 15.30 – 23.00 Fredag – lørdag: 11.00 – 02.30 Søndag: Stengt

Nettside: https://www.duggfriskbergen.no/ Facebook: https://www.facebook.com/Duggf... Instagram: @duggfriskbergen

ID: Fredag og lørdag 20+

 

dVE88HNRWcpY5AwolhXGBRbCUog4yZU9W8WzrzC38AZ2LKu0QLToXRZQ84agYEwFQ7KOX8zv65ykBvdEbm_P-FwTZRMUnnx-bRfd0PMD5oQuky3XxboAyXXfcDDQH1QDsZy_-zfV

Villa Blanca Villa Blanca er en fullverdig italiensk restaurant og cocktailbar med fokus på smakfulle småretter, matglede og behagelig atmosfære. I tillegg til deilig italiensk pizza og retter som kan deles, blir Villa Blanca forvandlet til en av Bergens mest populære nattklubber hver fredag og lørdag. Villa Blancas bartendere er også kjent for drinker som faller i smak, selv når du ikke klarer å bestemme deg for hva du liker. Hver tirsdag er det også «Sol på Villa» Behagelige priser og garantert Sol.

Åpningstider: Mandag – torsdag: 11.30 – 23.00 Fredag – lørdag: 11.30 – 02.30 Søndag: 13.30 – 21.00

Nettside: https://www.villablanca.no/ Facebook: https://www.facebook.com/villa... Instagram: @villablancabergen

ID: fredag og lørdag 23+

 

5VEwuLpwGbvnzjnm2p7iKZHDyNSrHm3hXTW_60gfZ25wCBGPeNPrLJTxtYL6aZq0nox5p8AaEjXEXHS1XZzhzXVvamr-HU-ju8-ojwuplf-8RgZAG-W18O8fsBs1n1KHP0kI6eYw

Vista Bar og Brasserie Vista Bar og Brasserie finner du i 4. etasje på Kløverhuset. Med utsikt over bryggen og innseilingen i Bergen, er Vista det perfekte stedet for å nyte en deilig lunsj. Menyen er variert og byr på alt fra salat til ølkokt nachos. Vista er også kjent for sin klassiske burger servert med søtpoteter Vista Bar & Brasserie følger senterets åpningstider, men er også mye brukt som lukket selskapslokale for større jubileum, bursdagsfeiringer og samlinger.

Åpningstider: Hverdager: 10.00 – 20.00 Lørdager: 10.00 – 18.00 Søndager: Stengt

Nettside: https://www.vistabrasserie.no/  Facebook: https://www.facebook.com/Vista...

 

6A8VEzOuqgT3DkMl09G1ttTTTYNhxtNg1cD8_Z-I3jnhpHSIOr7GUgS3ZWktSxETahoKwCNdR_2L7T2KxyiOXnHIxYYTmGkX70t9w0Nz5oi6tyvxrcbHDgrHW_9jvg_YtgROS2m-

Kava Roofgarden Beveger du deg oppover i etasjene på Kløverhuset, kommer du til utestedet Kava Roofgarden. Kava er en av de få nattklubbene i Bergen som tilbyr eventer og opplevelser i internasjonal klasse. På Kava er det design og musikalske utrykk som står i fokus. En lekeplass for voksne hvor du kan danse til alt fra up and coming Dj’s så vell som lokale talenter. Alan Walker, Natalia Barbin, Kingsley og Didrik Thulin er bare noen av DJene som har spilt på Kava den siste tiden. Kava har også 3 unike takterrasser med uslåelige utsikt over Bergen sentrum og byfjellene. kombinert med en helt spesiell atmosfære du aldri har opplevd maken til i Bergen tidligere legges alt til rette for en kveld du sent vil glemme.

Åpningstider: Lørdag: 22.00 – 02.30 Kava holder også åpent for spesielle eventer. Hold deg oppdatert på Facebook og Instagram.

Nettside: https://www.kavaroofgarden.no/ Facebook: https://www.facebook.com/kavab... Instagram: @kavaroofgarden

ID: Lørdag 20+

Det er ofte kø for å komme inn på Kava Roofgarden på lørdager. Bestill bord på forhånd, og du slipper forbi køen. Send mail til booking@kavaroofgarden.no, eller send PM på Facebook eller Instagram.