PRAKTISK INFORMASJON

HVEM KAN VÆRE MED?

For å delta trenger du ikke være medlem av et lag eller en klubb som spiller idretten. Du trenger kun å være medlem av et studentidrettslag som er registrert hos Norges Studentidrettsforbund (NSI) for å melde deg på. I lagidrettene kan laget bestå av maksimalt 25 % ikke-studenter. Du må være student for å delta i individuelle idretter. Så, husk semesterbevis og medlemskapsbevis i klubb!

TRANSPORT

Det er flere billige måter å komme seg til Bergen på, blant annet ved ungdomsbilletter hos SAS eller Norwegian, NSB eller Nor-Way Bussekspress. NSI har en støtteordning for deltakere som reiser til deres arrangementer med opptil 1000kr i reisestøtte, som kan være verdt å ta en titt på. Info om dette finner du på www.studentidrett.noo

OVERNATTING

Vi har leid flere sentrumsnære skoler der vi skal skape en atmosfære Studentlekene verdig. Her serveres det frokost. Dette er en super mulighet for å spare litt penger, og for å bli kjent med andre studenter fra forskjellige deler av landet. Tilbudet koster 400 kroner.

Vi utarbeider også avtaler med hoteller i Bergen. Nettsidene vil oppdateres med informasjon om dette på et senere tidspunkt.

PÅMELDING VIA WWW.SLBERGENCHALLENGE.NO ÅPNER 11. APRILPÅMELDINGEN STENGER 11. SEPTEMBER.

Hold deg oppdatert på sosiale medier!