SAMARBEID

Studentlekene Bergen Challenge er stolte over å ha med seg DNB som hovedsamarbeidspartner for syvende gang!

Banken er med sine 2,1 millioner personkunder og over 210 tusen bedriftskunder Norges største finanskonsern og en ledende aktør i Norden. DNB er også landets eldste privatbank, etablert i 1822. Med et komplett tilbud av finansielle tjenester, tilbyr DNB blant annet gode lån, sparing, rådgivning og forsikring til deg som er ung student.

Ønsker du mer informasjon kan du sjekke ut dnb.no eller ta kontakt med en av DNBs representanter som vil være tilstede under Studentlekene Bergen Challenge i høst. Du kan også følge @dnbstudent på Snapchat og Instagram for nyttige tips og kule konkurranser.

Vi er svært fornøyde med å kunne presentere REMA 1000 som vår andre hovedsamarbeidspartner. REMA 1000 er Norges ledende dagligvarekjede og en av landets sterkeste merkevarer. Siden 1979 har REMA 1000 tilbudt kunder over hele landet et godt valgt utvalg av dagligvarer av god kvalitet til de laveste prisene. I dag har REMA 1000 mer enn 600 butikker spredt rundt om i alle landets fylker og i overkant av 50 i Bergen og omegn. For mer informasjon: rema.no

Vi er veldig stolte over å ha med Macron Store Bergen på laget! De selger idrettsutstyr av høy kvalitet og har spesialisert seg på levering av klubbutstyr til alle typer idrettslag, forbund, foreninger og bedrifter i hele landet. Siden 2009 har de revolusjonert klubbmarkedet i Norge ved å levere rett til idrettslagene, på rett tid og med høy servicegrad. De er klubbleverandøren uten fordyrende mellomledd og med korte beslutningsveier. De har i dag konspeptbutikken Macron Store i Haugesund, Oslo, Bergen og Levanger. I samarbeid med Macron tilbyr vi fine draktsett av god kvalitet til en bra pris. Trenger laget ditt drakter? Sjekk ut macronstore.no for et godt tilbud!

Studentlekene Bergen Challenge er stolt samarbeidspartner med Magic Norway. Dette for å kunne gi våre deltakere den beste opplevelsen Bergen har å tilby. I tillegg til hoteller har Magic også en rekke restauranter og utesteder lokalisert sentralt i Bergen. For mer informasjon om Magics hoteller besøk magichotels.no. Mer informasjon om restauranter og uteliv finner du på magicnorway.no, eller under slbergenchallenge.no/uteliv.

Vi ønsker også å rette en stor takk til våre støttespillere Bergen Kommune, BKK og Kulturstyret for deres bidrag til våre arrangementer!