Sportsrevyen

Aulaen på NHH er fullsatt fredag kveld klokken 21. Selv på hylla er det ingen ledige plasser å skimte.

Rimelig raskt inn i revyen kommer Ex on the beach Daniel på storskjerm. Han og Marielles korte affære, samt den berømte sekskanten, kommer til syne, og Daniels forklaring runger over høyttalerne. Det er tydelig at programmet er dagsaktuelt for publikum da åpningen skaper latter og god stemning blant tilskuerne.

Revyen har forberedt en del sketcher som er filmet på forhånd og kommer opp på storskjermen i forbindelse med scenebytte. For en NHH student er kanskje sketchen med freebiesjakten mest gjenkjennelig, og det er lett å se at folk kan relatere seg til situasjonen.

ZAi0gV7PKGmKdvK3xcCMsJ1I52Ctyjj5bTTm3wNRH2lhLL_7AxC0LtgL49AVpAso1MrGU3R468h_BQAb-srYN01GI6q8R9Rys8LRYshFonb--uswp1F8cH4DcqyKul9__vqnrgob

Cheer og Extravadance imponerer med vel gjennomførte dansetrinn som tydelig skaper god stemning blant publikum. På raden bak meg blir det til og med sagt at dansingen var det beste med hele revyen.  

Da BC sangen ruver i salen, reiser alumni på de første radene seg og synger med av full hals. Å dra kraftig på smilebåndet er ikke til å unngå. Etter stemningen i salen og en så full scene å dømme, skulle en tro det var avslutningsnummeret. Heldigvis har sportsrevyen mer å by på etter en pause.

Det som kanskje skaper aller best stemning denne kvelden er sportsrevyens litt omgjorte versjon av «Alt for Norge.» Teksten kommer opp på skjermen, og allsangfaktoren er skyhøy. Ivrig publikum holder rundt hverandre mens de roper: – Vi er, røde, hvite, blå! Det hender av og til at vi står på, for Norge, vårt fedreland.

qCu-QDeqG3Sy08vOVpdMIxNuMZnP6fVlLKycWcXuzV13yeFPjr1doZl4VlgN2Wdtvi6W0EvAJxZqbQUvPODwODqPC9aXtjWQdvbVhsGWApHsgygFacGADj2kAIVQrh7YDtQCvWCg

Til avslutningsnummeret benyttes musikk fra High School Musical, med egen tekst for anledningen. Allerede i starten av sangen da folk begynner å skjønne at dette er slutten på revyen, danser folk seg ned i kjelleren. Strømmen av fornøyde mennesker på vei til å fortsette kvelden på Bergens neste største utested holder fremdeles på da musikken er i ferd med å duse ut.